BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du lyst til at indgå i en varieret, fleksibel og alsidig hverdag i tæt tværfagligt samarbejde med erfarne sygeplejersker? – Så er det dig, vi mangler i vores nyetablerede udsatte-enhed i Gadeplansteamet.
Lidt om din nye arbejdsplads
Dit nye arbejdssted bliver den tværsektorielle udsatte-enhed, som er et samarbejde mellem Københavns kommune og Region Hovedstadens Psykiatri. Her er du med til at sikre, at de mest udsatte borgere i København med både psykisk lidelse og rusmiddelforbrug får en tæt og koordineret indsats på tværs af Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Indsatsen understøtter de dårligste af Gadeplansteamets patienter.
Du bliver en del af en velfungerende og engageret personalegruppe, der består af 8 sygeplejersker, en oversygeplejerske og en afsnitsledende overlæge.
Hvordan vil din hverdag se ud?
Din primære opgave bliver at opsøge hjemløse i København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommune. Patienterne opsøges gennem samarbejde med kommunernes herberger, væresteder og andre sociale tilbud til borgere, hvor der er rejst mistanke om alvorlig psykisk lidelse.
Som speciallæge er det din opgave at bidrage med vurdering af psykopatologi, udredning og behandling. En stor del af din hverdag er derfor at være udkørende og opsøgende omkring patienter.
Dine kliniske opgaver:
- Varetage udredning, psykofarmakologisk behandling og evt. henvisning til andet behandlingstilbud
- Deltage aktivt i teamets møder
- Ledelse af recoveryorienterede patientforløb
- Deltage i psykoedukation af patienter og pårørende
- Undervisning og supervision af kolleger og Yngre læger
- Opsøgende/relationsskabende arbejde
- Faglig udvikling i afsnittet i samarbejde med afsnitsledende overlæge.
- Mulighed for implementeringsopgaver på tværs af centeret.
- Sikre forankring af forbedringsarbejde med deltagelse i ugentlige forbedringsmøder.
En vigtig opgave for dig bliver også at deltage i den fortsatte udformning og forankring af udsatte-enheden i samarbejde med afsnits- og centerledelse.
Hvad kan vi tilbyde dig?
Hos os får du en unik mulighed for at deltage i opsporing og behandling af nogle af de mest behandlingstrængende mennesker i samfundet.
Vi tilbyder:
- Høj faglighed med fokus på psykopatologi.
- Sammenhæng mellem klinik og forskning, da flere forskere indgår i teamet.
- Medarbejdere og synlige ledere med engagement, humor og god kollegial sparring.
- Rig mulighed for at dygtiggøre dig indenfor en særlig sårbar gruppe af patienter.
Dine løn og ansættelsesvilkår:
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Stillingen er med tiltrædelse den 1. september 2023 eller efter aftale.
Stillingen er normeret til 0,5 årsværk i Udsatte-enheden – med mulighed for supplement til fuldtid. Ved ønske om en fuldtidsstilling vil der være anden klinisk funktion på centeret, som kan aftales nærmere. Muligheder kunne være tilknytning til et sengeafsnit, psykiatrisk akut modtagelse, akutberedskab eller ambulant enhed.
Stillingen er vagtbærende. Du deltager enten i døgnbagvagt eller speciallægevagt i front med forventeligt 2-3 vagter om måneden i tidsrummet 15:30-20. Aktuelt er ordningen særskilt aflønnet, og vagter fordeles frivilligt.
Gadeplansteamet har til huse på Gammel Kongevej 33 på Vesterbro. På matriklen findes også et Psykiatrisk Ambulatorium. Huset deles med Psykiatrisk Center Glostrup.
Interesseret?
Send os din ansøgning, CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser via linket på siden senest d. 6. august 2023.
Har du spørgsmål?
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
- Asnitsledende overlæge Julie Nordgaard på julie.nordgaard.frederiksen@regionh.dk tlf. 23 99 64 43 (afholder ferie i uge 28,29 og 30)
- Afdelingssygeplejerske Ursula Aidt, ursula.pie.aidt@regionh.dk.
- Cheflæge Henrik Nørbak-Emig, henrik.noerbak-Emig@regionh.dk, tlf. 30369593 (afholder ferie i uge 26,27 og 28).
Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere med forventning om yderligere befolkningstilvækst. Centret har ca. 500 årsværk. Centeret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Centret har 129 sengepladser fordelt på fire intensive og fire åbne sengeafsnit samt et modtageafsnit og dertil hørende akutmodtagelse.
Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier på hhv. Hans Bogbinders Allé og Gl. Kongevej og i Psykoterapeutisk og Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, som ligger på Digevej. Derudover har vi et OPUS Ambulatorium og et stort botilbudsteam.
Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt Forskningsaktivitet. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier KBU- (klinisk basis- uddannelse), speciallæge i almen medicin samt til Introduktions- og hoveduddannelsesstillinger i psykiatri og til uddannelse af specialpsykologer. Centeret varetager studenterundervisningen af medicinstuderende på 10. semester ved Københavns Universitet.
Vil du høre mere om Psykiatrisk Center Amager, så lyt med her.
Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Dragør Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Psykiatrisk Center Amager, Digevej 110, 2300 København S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 06-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250572&DepartmentId=22029&MediaId=4946&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5875198