BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
København
Det Kriminalpræventive Råd har en omfattende viden om, hvordan kriminalitet forebygges mest effektivt, og vi søger en kommunikationsmedarbejder, der kan udbrede vores viden og sætte forebyggelse af vold på dagsordenen. Du får et særligt ansvar for at producere vores podcast ’Forebyg forbrydelsen’. Stillingen er en projektansættelse, der er tidsbegrænset i et år med mulighed for forlængelse.
I podcasten sætter vi fokus på alt fra voldtægtsmyter og partnerdrab til bandekriminalitet og vold i nattelivet. Både talspersoner fra Det Kriminalpræventive Råd og danskere, der personligt har haft kriminalitet tæt inde på livet, deltager i podcasten, som du får til opgave at tilrettelægge og være vært på. Podcasten er allerede populær, og vi har ambitioner om at nå ud til endnu flere lyttere. Du skal derfor have lyst til at udvikle podcasten, så den bliver mere relevant og vedkommende. Produktion og markedsføring af podcasten fra A til Z bliver din hovedopgave, og der vil også være andre kommunikationsopgaver, hvor du skal formidle vores gode råd til borgere og sætte forebyggelse af kriminalitet på dagsordenen.
Vi søger en kommunikationsmedarbejder, der har erfaring med lydproduktion. Du er vant til at skabe dig overblik over komplekse emner og forvandle dem til fængende fortællinger. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at styre en studieproduktion, udvikle podcastformater og klippe i lydredigeringsprogrammet Hindenburg. Det er vigtigt, at du kan prioritere din arbejdstid, da podcasten skal udkomme hver måned, mens der også vil være andre kommunikationsopgaver.
Dit nye team
Som kommunikationsmedarbejder og podcasttilrettelægger bliver du en del af Kommunikationsteamet på i alt 12 medarbejdere, der bl.a. tæller kommunikatører, analytikere og projektledere. Vi er en dynamisk gruppe, der bl.a. har ansvar for kommunikation, analyser og Nabohjælp. I teamet prioriterer vi faglig sparring højt og har stor frihed i løsningen af arbejdsopgaverne.
Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en uformel tone, og du bliver en del af en organisation med en vigtig sag, spændende faglige udfordringer og dedikerede kolleger. Som kommunikationsmedarbejder vil du få et tæt samarbejde med vores analytikere og forebyggelsesmedarbejdere, og du får løbende dialog med Det Kriminalpræventive Råds medlemsorganisationer.
Vores nye kollega
Vi forventer, at du er uddannet i kommunikation eller journalistik. Hvis du er uddannet journalist, er det en fordel, at du har erfaring fra en politisk styret organisation og/eller fra en interesseorganisation. Du arbejder hjemmevant med digital kommunikation og sociale medier, og hvordan disse bruges til lancering og promovering af podcasts. Derudover er det en fordel, hvis du enten har erfaring med pressearbejde eller sociale medier, da vi ønsker at styrke vores borgerrettede kommunikation.
Det er vigtigt, at du kan eksekvere, holde overblik og overholde deadlines, og du er fuld af gode ideer til, hvordan vi kan fortælle vores historier. Som person er du god til at samarbejde og har nemt ved at opbygge og vedligeholde relationer. Du er løsningsorienteret, og det falder dig naturligt at tage ansvar for dine opgaver.
Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.
Der er tale om en tidsbegrænset projektansættelse i et år fra ansættelsen med mulighed for forlængelse.
Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd med adresse på Artillerivej 55, 2300 København S.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.
Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål angående stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Arne Simonsen, asi@dkr.dk / 21 51 60 89.
Når du søger en stilling i DKR (politiet), opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.
Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.
Vi forventer at holde 1. samtaler 12. juli og 2. samtaler 14. juli.
Tiltrædelse: 1. september 2023 eller snarest derefter.
Ansøgningsfrist: 7. juli 2023
Om Det Kriminalpræventive Råd
Det Kriminalpræventive Råd fremmer et tryggere samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. DKR består af 60 medlemsorganisationer fra alle dele af samfundet. Vi identificerer aktuelle og relevante kriminalitetsudfordringer, og sammen giver vi løsninger på samfundets udfordringer med kriminalitet. Læs mere om DKR på www.dkr.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Dragør Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Københavns Politi, Beredskabsafsnittet, Artillerivej, 2300 København S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 07-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://politi.dk/job-i-politiet/ledige-stillinger/rp10892
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5855275