People Partner

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Clever søger en People Partner med lyst til at forme fremtidens arbejdsplads

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Lige nu søger vi en People Partner til at hjælpe os med at drive den kulturelle transformation mod at blive en fuldt medledende organisation.

Vil du med på rejsen mod at skabe fremtidens meningsfulde og menneskelige organisation sammen med en virksomhed, der arbejder for at accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Rollen som People Partner

I Clever har vi gjort noget vildt. På få år er vi gået fra at være en klassisk hierarkisk organisation til i dag at være en organisation helt uden chefer. Vi kalder det medledelse. I People teamet har vi ansvaret for at drive, udvikle og implementere den medledende rejse, herunder at designe de processer og værktøjer, som teams i Clever har brug for, for succesfuldt at kunne lede sammen. Vi vokser hastigt, og det skaber nye udfordringer og behov for kræfter i People teamet, som kan understøtte vores kolleger og hjælpe med at udvikle de nødvendige (medledende) people-processer.

Din hverdag vil blive fyldt med

 • Facilitere workshops og træne Clevers teams i kritiske, medledende processer
 • Understøtte teams i at lede sammen; proaktivt undersøge behov for støtte blandt Clevers teams og tage del i udviklingen af det, der måtte være behov for
 • Deltage i udviklingsprojekter i People teamet, som understøtter hele medarbejderrejsen; fra onboarding, træning i medledelse, udvikling og trivsel, til det gode farvel. 
 • Stå til rådighed for sparring og coaching med kolleger på tværs af Clever.


Vi ønsker os en kollega, der…

 • er empatisk og tillidsvækkende, og er én andre går til for sparring og støtte
 • er antibureaukratisk, uformel, selvmotiverende og giver dig 100% i forhold til det aftalte
 • har en stor entusiasme for flad organisering og har mod på at udfordre hierarkisk vanetænkning
 • lytter mere, end du taler og formår at tilpasse din kommunikation til det rum, du står overfor
 • motiveres af at hjælpe andre med at lykkes
 • er altid villig til at sætte dine egne mål og opgaver i baggrunden for det, der er bedst for vores kunder og for Clever


Din baggrund

 • Solid erfaring med at facilitere workshops for store og små grupper
 • Erfaring fra et HR-udviklingsteam eller en HR Partner funktion, hvor du fx har beskæftiget dig med trivsel, udvikling, afskedigelsesprocesser, juridisk sparring, ledelsesudvikling, organisatoriske forandringsprocesser mm.
 • Erfaring med coaching eller rådgivende samtaler for individer og teams
 • Erfaring fra en scale-up virksomhed eller non-hierarkisk organisation er en fordel, men ikke et krav.


Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.
 

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt vi gør.
 

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1d57c59e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Dragør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Clever A/S, Støberigade, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=1d57c59e&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841192

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet