Ny centerchef i Dragør skal styrke borgernær service og tværgående samarbejde

Foto: Dragør Kommune.
dato

Dragør Kommune ansætter ny centerchef

Kamille Godrim Jakobsen tiltræder som centerchef den 1. august 2024. Hun skal lede det nyoprettede Center for Borger, Kultur og Social, som inkluderer Borgerservice, Ydelse og Socialservice, Dragør Bibliotek, Idrætshallerne og Dragør Musik- og Kulturskole.

Kamille Godrim Jakobsen kommer fra en stilling som afdelingschef i Center for Social Indsats i Lyngby-Tårbæk Kommune. Hun har 10 års ledelseserfaring fra både Københavns og Lyngby-Tårbæk Kommuner. Derudover er hun uddannet cand.mag. i pædagogik og sociologi fra Roskilde Universitet og Københavns Universitet. Hun har også en diplom i ledelse fra Københavns Professionshøjskole og er i gang med at efteruddanne sig til en Master of Public Governance på Copenhagen Business School.

Den nye centerchef planlægger at have fokus på borgernær service og tværgående samarbejde. Hun ønsker at sikre, at borgerne føler sig mødt, hjulpet og inddraget i kommunens arbejde. Desuden vil hun udvikle økonomisk bæredygtige løsninger gennem tværgående samarbejder.

Kamille Godrim Jakobsen er 45 år gammel, gift og har to børn på henholdsvis 12 og 14 år. Familien bor i København.

Udvælgelsesprocessen for det nye centerchef resulterede i, at Kamille Godrim Jakobsen blev valgt blandt 15 kvalificerede ansøgere.

https://www.dragoer.dk/nyheder/2024/dragoer-kommune-ansaetter-ny-centerchef

Kilde: Dragør Kommune