Leder med sundhedsfaglig baggrund til arbejdet med sikker medicin

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Synes du, det lyder som en spændende udfordring at lede medarbejdere og andre ledere i et stærkt fagligt miljø – med fokus på det internationale samarbejde om overvågning af sikkerheden ved medicin? Og har du lyst til at være en del af et hold, hvor samarbejde og arbejdsglæde er i højsæde? Så er jobbet som sektionsleder i Lægemiddelstyrelsen måske noget for dig!

Dine primære arbejdsopgaver

  • Din vigtigste opgave er at sikre driften gennem strategisk prioritering i sektionen.
  • Du skal også sætte rammen og sikre tid og rum til at arbejde med udvikling af sektionens retning, strategi og processer samt styrke det tværgående samarbejde med andre områder i styrelsen.
  • Du bliver ansvarlig for opgaverne fra den europæiske bivirkningskomite, hvor du deltager i den daglige dialog med den europæiske lægemiddelstyrelse (EMA) og faciliterer de opgaver, der kommer derfra.
Din hverdag hos os
Vores arbejdsmiljø er præget af stærk faglighed med en høj grad af tillid og frihed til at forme og udvikle arbejdet – inden for den lovgivnings- og forvaltningsmæssige ramme, vi skal agere i som offentlig myndighed.

Sektionen arbejder i høj grad med selvledende faglige matrixgrupper, men samtidig har vi stort fokus på nærværende og anerkendende ledelse.

Det er vigtigt for os, at vi alle er glade for at gå på arbejde, og vi hjælper hinanden, når der er brug for det. I det hele taget kommer vi godt ud af det med hinanden og har lyst til at bruge tid sammen, både i det daglige arbejde og ved sociale arrangementer.

I hverdagen kommer du først og fremmest til at arbejde tæt sammen med dine 2 teamledere og vores kernemedabejdere i den europæiske bivirkningskomite om at sikre sammenhæng i sektionens opgaveløsning. Du vil også komme til at samarbejde med resten af enhedsledelsen og andre områder i Lægemiddelstyrelsen, da mange af vores opgaver er tværgående.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du skal have en sundhedsfaglig uddannelse, og du skal have solidt kendskab til lægemiddelområdet. Du skal også have erfaring med personaleledelse, og det er en fordel hvis du har erfaring med ledelse af andre ledere. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med økonomistyring og strategisk udvikling.

Du leder gennem samarbejde og respekt for andre. Selv om du er vant til at træffe beslutninger, lytter du opmærksomt og sætter pris på, at alle ikke nødvendigvis er enige med dig. Du gør dit bedste for, at I arbejder sammen på en måde, så alle præsterer deres bedste og oplever at være en del af et fællesskab.

For dig er tillid og nysgerrighed nøgleord, og du ved af erfaring, at man ikke altid rammer plet første gang. Du tør udfordre, eksperimentere og inddrage ny viden, og du opfordrer dine medarbejdere til at gøre det samme. Endelig sætter du en ære i at være åben og målrette din kommunikation – i både tale og skrift.

Vi tilbyder

  • Mulighed for at gøre en forskel for patienter og sundhedsprofessionelle og være med til at sætte præg på udviklingen af området på europæisk plan.
  • Faglig og personlig udvikling i en nysgerrig og engageret ledergruppe inden for lægemiddelovervågning, ledelse og offentlig forvaltning.
  • Fokus på balance mellem et spændende arbejdsliv og fritid/familieliv.
Citat fra en medarbejder i sektionen:
Det er enormt spændende, at vi er med til at sætte dagsordenen for lægemiddelsikkerheden i hele EU. Det er også virkelig dejligt, at vi har det rart sammen og hjælper hinanden, når der er brug for det.

Lægemiddelovervågning
Vi har ansvaret for at overvåge sikkerheden ved al medicin i Danmark, og vi arbejder og samarbejder både nationalt og i et stærkt europæisk netværk. Enheden Lægemiddelovervågning, som du skal sidde i, er delt i 2 sektioner med fokus på henholdsvis det nationale og det europæiske arbejde, og det er i sidstnævnte sektion (Lægemiddelovervågning EU), at vi søger en ny sektionsleder. Begge sektionsledere referer til enhedschefen. Sektionen består af 2 teams med hver deres teamleder, som du skal være leder for, samt et mindre antal kernemedarbejdere, der refererer direkte til sektionsleder.

Du bliver leder af en sektion med ca. 35 engagerede medarbejdere. Vi løser opgaver relateret til analyse og evaluering af indberetninger af formodede bivirkninger fra hele verden, evaluering af virksomhedernes sikkerhedsrapporter og formidling af sikkerhedsinformation. Samarbejdet i den europæiske bivirkningskomite (PRAC) er centrum for vores daglige arbejde. Læs mere på Lægemiddelstyrelsen.dk.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes centralorganisation.

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og det er vigtigt for os, at man ikke kan stille spørgsmål ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Du har dog en vis periode til at sælge dem, hvis du i dag ejer såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed.

Ansættelsen forudsætter, at du kommer igennem PET’s godkendelsesprocedure med henblik på sikkerhedsgodkendelse.

Kontakt os gerne
Du er velkommen til at kontakte enhedschef Line Michan på 4488 9535 eller teamleder Mai Frederiksen Raun på 4488 9558, hvis du vil vide mere om stillingen.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Vi regner med at holde ansættelsessamtaler i uge 36-37.




INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Dragør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lægemiddelstyrelsen, Axel Heides Gade 1, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=171220&DepartmentId=8648&MediaId=2505&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5885343

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet