Lasse Falck Steenland udnævnt som ny direktør for Dragør Kommune

Foto: Dragør Kommune.
dato

Dragør Kommune byder velkommen til Lasse Falck Steenland som ny direktør

Dragør Kommune har annonceret ansættelsen af Lasse Falck Steenland som sin nye direktør med start d. 1. juni 2024. Denne nyhed kommer efter en omfattende udvælgelsesproces, hvor Lasse blev valgt blandt 23 kvalificerede ansøgere.

Den nye direktørspost indebærer ansvar for strategisk og operationelt arbejde inden for områderne Børn, Skole og Familie samt Borger, Kultur og Social. Lasse bringer en imponerende baggrund med sig til stillingen, herunder en professionsbachelor i pædagogik, en master i voksenuddannelse og HR-udvikling samt en diplom i ledelse.

Hans professionelle erfaring tæller 24 års ledelse inden for social- og uddannelsessektoren, senest som uddannelsesdirektør ved NEXT Uddannelse København. Lasse Falck Steenland er 55 år, bosat i Hellerup og har to sønner på 21 og 19 år.

Borgmester Kenneth Gøtterup fremhævede Lasses omfattende erfaring og ledelseskompetencer som afgørende for valget og udtrykte sin glæde ved Lasses tiltrædelse. Han ser frem til at arbejde sammen om at fortsætte udviklingen af kommunens tilbud og services.

En af Lasses første udfordringer bliver at stå i spidsen for ansættelsen af en ny chef for det nystiftede Center for Borger, Kultur og Social. Denne opgave vil spille en central rolle i hans arbejde med at udvikle borgernær drift og forbedre velfærdsydelserne i Dragør Kommune.

Med ansættelsen af Lasse Falck Steenland består direktionsgruppen i Dragør Kommune nu af ham selv, kommunaldirektør Mads Leth-Petersen og direktør Pia Holm Nielsen, hvilket lover godt for en fortsat positiv udvikling af kommunens mange serviceområder.

Lasse er ivrig efter at bidrage til udviklingen i Dragør Kommune og ser frem til samarbejdet med kommunalbestyrelsen, medarbejderne og ikke mindst borgerne i kommunen.

https://www.dragoer.dk/nyheder/2024/dragoer-kommune-ansaetter-ny-direktoer

Kilde: Dragør Kommune