Hattrick-helt Johannesen sikrer IF Føroyar vigtig sejr over Frederiksholm Sydhavnen

dato

IF Føroyar leverede en stærk præstation på hjemmebane mod Frederiksholm Sydhavnen og sikrede sig en vigtig sejr. Holdet dominerede i anden halvleg, og kampen blev især markeret af et imponerende hattrick fra Nikolaj Johannesen.

På en matchday den 19. oktober 2024 spillede IF Føroyar mod Frederiksholm Sydhavnen på hjemmebane. Efter en intens kamp kunne IF Føroyar gå fra banen med en velsmagende sejr.

Træner Arni Guldborg Nielsen var tilfreds med kampen, og hans korte reaktion understregede betydningen af sejren: "En god og vigtig sejr," udtalte han kortfattet efter slutfløjtet.

Selvom første halvleg ikke gik helt efter planen, var det IF Føroyars angrebsspil, der i sidste ende gjorde forskellen. "Vores angrebsspil fungerede fint i dag. Første halvleg var ikke god, og vi spillede ikke på vores præmisser. Det var straks bedre i anden halvleg," forklarede Arni Guldborg Nielsen. Det var i anden halvleg, holdet højlydt manifesterede deres styrke og kunne trække sig sejrrigt ud.

Der var især én spiller, der skilte sig ud under kampen. Nikolaj Johannesen stjal showet med et bemærkelsesværdigt hattrick. "Nikolaj Johannesen scorede hattrick, så ham må vi nok fremhæve!" sagde Arni Guldborg Nielsen med beundring. Johannesen viste, hvorfor han er en uundværlig del af holdets offensive arsenal med sin evne til at finde netmaskerne gang på gang.

Selvom sejren var velfortjent, gav kampen også IF Føroyar værdifuld indsigt i områder, der kræver forbedring. "Første halvleg," påpegede Guldborg Nielsen, da han blev spurgt om, hvad der kunne forbedres til næste gang. Der er med andre ord fortsat plads til forbedringer, som holdet skal arbejde på frem mod de kommende kampe.

Næste kamp for IF Føroyar er et opgør imod Rødovre. Det udspiller sig i Rødovre Stadion d. 25. oktober klokken 19:30.

Kampens resultat: 3-2 til IF Føroyar
Række: Serie 1, P1 24/25

Kilde: Arni Guldborg Nielsen