Eurojackpot-vanvid: To danskere fem-dobbelte millionærer med Danske Spil

Foto: Danske Spil A/S.
dato

Ka-tjiiing!! To af Danske Spils kunder vandt fredag aften lige under 5,5 millioner kroner hver i Eurojackpot.

5.493.480 kroner skattefrit på en ellers helt almindelig fredag aften - det må siges, at være en godkendt start på weekenden for to danskere, som begge har spillet med i Eurojackpot, og som var heldige at ramme hver deres andenpræmie. Den ene pamfilius vandt desuden 123 kr. for en 11. præmie.

Den ene af de to heldige vindere kommer fra København og har spillet med på nettet, og vedkommende får snart direkte besked om gevinsten fra Danske Spil.

Den anden, heldige vinder har spillet med via en kupon, der er købt i Meny i Himmelev ved Roskilde - og den vinder har Danske Spil endnu ikke snakket med, så har du spillet Eurojackpot på Roskilde-egnen, så er det nu, du lige skal finde din kupon frem for at tjekke den - den kan være små 5,5 millioner kroner værd.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Mens de to danskere kan glæde sig over deres andenpræmier, så var der ingen, der ramte Eurojackpots førstepræmie, så puljen vokser sig større og større: På tirsdag er der intet mindre end 608 millioner kroner i førstepræmiepuljen.

Kilde: Danske Spil A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.