Er du drevet af at arbejde med de mindste børn og er nærvær, tryghed og omsorg vigtige elementer i dit arbejde? Så er det måske dig/jer, der skal være vores nye kollegaer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du til udeliv, natur og frisk luft i alt slags vejr? Brænder du for at skabe værdifulde oplevelser, leg og læring i naturen – og kan du skabe sammenhæng mellem inde- og udeliv ved at tage naturen med indenfor og give den nyt liv? Så kan det være, at du er en af de pædagoger, der skal være i vores hjertevarme vuggestue.

Som pædagog i Nordstrandens vuggestue, skal du være med til at gøre naturen til et pædagogisk læringsrum for vores dejlige børn. Det betyder, at du skal kunne se mulighederne i naturen, fx finde på nye lege, hvor børnene kan bruge deres sanser og motorik og også lære noget om, hvordan man passer godt på naturen.

Vores børn har også brug for en pædagog, som tør at sætte sig selv i spil, når de leger – eller har svært ved det. Du skal være i øjenhøjde og sætte dig ned på gulvet sammen med børnene og indgå aktivt i legen, når der er brug for det. Men du skal også vide, hvornår og hvordan du trækker dig ud af legen igen, så børnene kan få legen for sig selv og styrke deres venskaber gennem legen.

Vores forventninger til dig

  • Du er uddannet pædagog – om du er nyuddannet eller erfaren er ikke afgørende.
  • Du vil arbejde med natur og udeliv og synes, det er berigende at bruge naturen året rundt – måske har du en særlig interesse?
  • Du er et sprogligt forbillede og har gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt

Du skal være en voksen, som børnene vil stjæle ord fra. Du skal sætte ord på ting, begreber, følelser og benævne det, der er omkring barnet og give barnet tid til at svare på spørgsmål.
I vores arbejde lægger vi stor vægt på, at alt det, vi laver, kan begrundes pædagogisk. Når du sætter en aktivitet i gang, er det derfor vigtigt, at du gør dig overvejelser om, hvad formålet med aktiviteten er, og hvordan den bliver organiseret bedst muligt.
De sociale relationer spiller en stor rolle for vores små størrelser, og derfor skal du være omsorgsfuld og anerkendende – også når det er svært. Hvis et barn bliver vred, skal du kunne sætte dig i barnets sted, og du skal kunne tale med barnet i øjenhøjde.

Det får du
Vi er i gang med at etablere et godt arbejdsfællesskab i Nordstrandens vuggestue. Rammerne og strukturen for hverdagen er der, men du skal være med til at udfylde dem med din faglighed og dine kompetencer. Med andre ord kan du være med til at præge, hvordan Nordstrandens vuggestue skal se ud i fremtiden.

Du bliver en del af et lille hus i naturskønne omgivelser. Nordstrandens vuggestue har tre stuer og ligger i Dragør, tæt ved skov og strand. Vi har også en dejlig legeplads med masser af muligheder.
Synes du, at ovenstående lyder som noget for dig, og har du lyst til at udvikle dig både personligt og fagligt, vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvem er vi?
Nordstrandens vuggestue er en lille unik vuggestue med børn i alderen 0-3 år. Vi er i alt 36 børn fordelt på tre stuer. Vi bor på Hartkornsvej 34 i Dragør.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder Winnie Lodberg Bechsgaard på 21 13 27 35. Du kan også læse mere på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper om Ny Løn. Stillingen er på 37 timer, og vi håber, du kan starte den 1. juli 2024 eller hurtigst muligt herefter.

Søg via nedenstående link senest den 10. maj 2024
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 21.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem: https://www.dragoer.dk/om-kommunen/job-i-dragoer-kommune/soeg-job

Dragør Kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.200 medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over engagerede og kvalificerede kollegaer, der bakker op om vores mål og værdier.

Som medarbejder i Dragør Kommune vil du opleve høj faglighed og et mindst lige så højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen.

Dragør Kommune ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder og religion, etnisk oprindelse eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger i kommunen.

Stillingsbetegnelse
Pædagog

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger
Nordstrandens Vuggestue

Tiltrædelse
den 1.7.24 eller hurtigst muligt herefter

Ansøgningsfrist
10. maj 2024

Kontaktperson
Winnie Lodberg Bechsgaard på 21132735

Uddannelse
Pædagog

Arbejdsområde
Børn

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Dragør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Dragør Kommune, Kirkevej, 2791 Dragør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030579

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet