Dragør Kommune søger flere besøgsvenner for at lindre ensomhed blandt borgerne

Foto: Dragør Kommune.
dato

I Dragør Kommune er der et stigende behov for besøgsvenner, som kan bringe glæde og selskab til de borgere, der føler sig ensomme.

En nyhed fra Dragør Kommune har afsløret, at der er et stigende behov for besøgsvenner. Denne stigning har resulteret i en venteliste for borgere, som længes efter selskab og personlig kontakt. Besøgsvenner spiller en vigtig rolle i at lindre ensomhed og bringe smil til mange ansigter.

Ønsker du at blive besøgsven og sprede glæde, kan du kontakte Jørgen Frederiksen. Han står til rådighed for spørgsmål og yderligere informationer og kan kontaktes på telefonnummer 32 89 02 92 eller 22 53 49 76. Alternativt kan du sende en e-mail til jorgenf1952@gmail.com.

Information om besøgsvenner og ansøgningsprocessen kan også fås ved at møde op ved Aktivitetshuset på Wiedergården 2. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få yderligere oplysninger hver onsdag fra kl. 10 til 12.

Forventningen til besøgsvenner er, at de skal bruge en til to timer om ugen på at besøge de borgere, der savner selskab. Disse få timer om ugen kan gøre en stor forskel i livet for mange mennesker.

Dragør Kommune opfordrer alle, der har tid og lyst, til at overveje at blive besøgsven. Det kræver ikke meget tid, men effekten er uvurderlig for både besøgsvennerne og dem, de besøger.

https://www.dragoer.dk/nyheder/2024/bliv-besoegsven-og-glaed-andre

Kilde: Dragør Kommune