Dragør Kommune holder informationsmøde om fjernvarme for at oplyse borgere

Foto: Dragør Kommune.
dato

Dragør Kommune inviterer til nyt informativt møde om fjernvarmeprojektet

Dragør Kommune annoncerer et nyt informationsmøde om fjernvarme, som er sat til tirsdag den 18. juni 2024 fra kl. 17-18.30. Mødet afholdes i Hollænderhallen, beliggende på adressen Halvejen 3, Dragør. Dette tiltag kommer som et led i at oplyse indbyggere om planer og processer vedrørende implementering af fjernvarme i kommunen.

Interesserede opfordres til at tilmelde sig senest fredag den 14. juni 2024 kl. 12. Det forrige møde oplevede en stor interesse med 450 tilmeldte og måtte lukke for yderligere tilmeldinger før tiden. Dette understreger vigtigheden af tidlig tilmelding, da der også denne gang er begrænset plads til 450 deltagere efter "først til mølle"-princippet.

Arrangementet er et samarbejde mellem Dragør Kommune, Tårnby Forsyning, Dragør Fjernvarme, og CTR (Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S) og vil detaljeret gennemgå de fremtidige planer for fjernvarme i området samt selve implementeringsprocessen.

For dem, som ønsker at deltage, kan tilmelding foretages via en online tilmeldingsblanket eller alternativt kan ikke-digitale borgere tilmelde sig via telefon på 32 89 01 00. Det første møde, som fandt sted onsdag den 17. april 2024, blev optaget og kan derfor gives som en ressource til dem, der ønsker yderligere information.

Desuden vil fotografier potentielt blive taget under eventet for senere offentliggørelse. Deltagere, der foretrækker ikke at blive fotograferet, opfordres til at give fotografen besked om dette.

For yderligere information eller spørgsmål, kan interesserede kontakte Tårnby Forsyning direkte på adressen Gemmas Alle 39, 2770 Kastrup, telefon 32 46 20 30 eller via e-mail på fjernvarme@taarnbyforsyning.dk.

https://www.dragoer.dk/nyheder/2024/nyt-infomoede-om-fjernvarme

Kilde: Dragør Kommune