Dragør Kommune afholder foredrag med politiet for at bekæmpe tyveri og svindel

Foto: Dragør Kommune.
dato

Krimi: Undgå tyveri og svindel - Foredrag i Dragør

I et forsøg på at øge bevidstheden om forebyggelse af tricktyveri samt svindel over internettet og telefonen, inviterer Dragør Kommune til et relevant og tankevækkende foredrag. Denne begivenhed finder sted i Aktivitetshuset Wiedergården på Wiedergården 2 i Dragør, tirsdag den 5. marts 2024 fra kl. 14.30 til ca. 16.15.

Præsentationen vil blive holdt af politiet, som vil dele væsentlig information og metoder til, hvordan man kan mindske risikoen for at blive offer for økonomisk kriminalitet. Det vil være en unik mulighed for at lære direkte fra eksperterne om forebyggelse af svindel.

Det bemærkelsesværdige ved dette arrangement er, at det er åbent for alle aldersgrupper, hvilket understreger vigtigheden af at sprede budskabet om svindelforebyggelse til et bredt publikum. Desuden er deltagelse i foredraget helt gratis og kræver ikke forudgående tilmelding, hvilket gør det tilgængeligt for enhver, der måtte være interesseret.

I forbindelse med arrangementet nævnes Københavns Politis side om økonomisk kriminalitet, som er en værdifuld ressource for alle, der søger yderligere information om, hvordan man kan beskytte sig mod forskellige former for svindel.

Dragør Kommune ser frem til at byde borgerne velkomne til dette vigtige og oplysende foredrag. Det er en enestående chance for at blive udstyret med viden og værktøjer til at beskytte sig selv og sine nærmeste mod tyveri og svindel i en stadig mere digitaliseret verden.

https://www.dragoer.dk/nyheder/2024/krimi-undgaa-tyveri-og-svindel

Kilde: Dragør Kommune