Bliv en del af Sansehuset i Dragør Kommune som pædagogisk personale og vær med til at skabe trygge relationer og legende udvikling

Profilbillede
dato

Har du lyst til at blive en del af et team, hvor høj faglighed er i højsædet? Hvor vi vægter nærvær i det pædagogiske arbejde - samt værdsætter og værner om et godt arbejdsmiljø og kollegialt fællesskab med humor og ligeværd?

Så er det lige dig vi står og mangler!

Om os
Vores overordnede pædagogiske fokus omhandler børns Sanseintegration, herunder kropsbevidsthed, og den sansemotoriske udvikling. Vores tilgang i praksis, sker altid med et udgangspunkt i vigtigheden af trygge og tætte relationer, samt med udgangspunkt legen og dens betydning for børns udvikling og trivsel.

Vi vægter en professionel pædagogisk tilgang i planlægningen af vores dagligdag, og har glæden med som grundlag i det pædagogiske arbejde; Det betyder, at vi også sætter stor pris på de gode grin sammen med børnene.

Se mere om at blive pædagogisk personale i Dragør Kommune her:

https://dreambroker.com/channel/161v3p6o/iframe/xxfxuarv

Vi søger dig som

  • Er nysgerrig på børns leg, og dens betydning for deres trivsel og udvikling.
  • Ser dig selv som en del af børnenes læringsmiljø, så du derved er i stand til at justere/evaluere på handlinger og tilgange ud fra et børneperspektiv og dermed børns behov.
  • Har lyst til at være en del af et hus, hvor åben kommunikation, og at reflektere højt over egen og fælles praksis er en stor del af vores kultur.
  • Ser dig selv som en vigtig rollemodel, i forhold til, hvordan vi er mennesker blandt mennesker.
  • Ser forældrene som en vigtig sparringspartner i samarbejdet omkring deres børn.

Vi tilbyder
En arbejdsplads, der ligger tæt på skønne naturområder. Tæt til vandet, og en lille gåtur ind til centrum af det hyggelige Dragør

Vi er et hus, hvor vi bestræber os på, at alle føler sig medinddraget i husets kultur og virke samt, at faglighed og trivsel går hånd i hånd.

Vores afdeling som arbejdsplads
Børnehaven Sansehuset er Dragør Kommunes eneste offentlige daginstitution, som er en ren børnehave.

Om Dragør Kommune
Dragør Kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.200 medarbejdere. Dragør er kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål kan du kontakte leder Helle Bach på telefon 32 89 18 00 eller souschef Katrine Thomsen på telefon 32 89 18 05.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Frist
Ansøgningsfristen er senest den 21. juni 2024.

Tidsplan
Vi afholder løbende samtaler

Stillingen ønskes tiltrådt så hurtigt som muligt.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem: https://www.dragoer.dk/vores-kommune/job-i-dragoer-kommune/soeg-job/

Dragør Kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.200 medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over engagerede og kvalificerede kollegaer, der bakker op om vores mål og værdier.

Som medarbejder i Dragør Kommune vil du opleve høj faglighed og et mindst lige så højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen.

Dragør Kommune ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder og religion, etnisk oprindelse eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger i kommunen.

Stillingsbetegnelse
Pædagogisk personale

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger
Børnehaven Sansehuset

Tiltrædelse
Stillingen ønskes tiltrådt så hurtigt som muligt.

Ansøgningsfrist
21. juni 2024

Kontaktperson
Leder Helle Bach, telefon 32 89 18 00 eller souschef Katrine Thomsen, telefon 32 89 18 05

Uddannelse
Relevant uddannelse

Arbejdsområde
Børn

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Dragør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Dragør Kommune, Kirkevej, 2791 Dragør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058018

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet