Bliv en del af et engageret folkeskolefællesskab på Store Magleby Skole - søg nu!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Store Magleby Skole går Danmarks gladeste børn, og de ser frem til at møde deres nye matematiklærer.

Så hvis du kan se dig selv arbejde på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber seriøst – skal du søge den ledige fuldtidsstilling.

Stillingen indebærer matematik i indskolingen og på mellemtrinnet.
Her vil også være mulighed for at undervise i fx idræt eller natur og teknologi. Omfanget af de resterende opgaver afklarer vi sammen.

Skolens ambitioner
Store Magleby Skole er en 3-sporet folkeskole (1 spor med 4 klasser) beliggende i Dragør Kommune. Skolen har ca. 720 elever fordelt på 31 klasser og 86 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er kendt for et godt kollegafællesskab, der udover det daglige samarbejde bæres af andre faste kollegiale arrangementer hen over året.

Vi går op i, at en god folkeskole står på et stærkt samarbejde mellem medarbejdere, ledelse og forældre. Derfor prioriterer vi som ledelse, at vi udøver faglig ledelse tæt på praksis. Det vil du mærke ved, at vi sammen udvikler skolen i inddragende processer, men også ved at ledelsen ofte er på besøg i undervisning.

Vi tager også skolens mission alvorligt: At vi ønsker at uddanne og danne eleverne til at skabe det bedst mulige liv for sig selv og andre i et bæredygtigt, mangfoldigt og demokratisk samfund.

Vi tilbyder:

  • At du bliver en del af et aktivt, dedikeret og mangfoldigt kollegafællesskab.
  • En skole med traditioner og visionen om, at vi er den forandring, vi vil se i verden.
  • En åben og dialogorienteret ledelse, som er tæt på praksis.
  • En hverdag præget af fleksibilitet og medinddragelse.
  • En arbejdstidsaftale med tid til planlægning.
  • Et fantastisk kollegialt fællesskab med fredagsbar og fester.
  • Og ikke mindst – en skole hvor dine professionelle erfaringer og perspektiver tages alvorligt i udviklingen af vores skole.

Hvem er du?
Det glæder vi os til, at du fortæller os mere om. Vi ser dig som en dygtig lærer med fagligheden i orden, og du værdsætter dit samarbejde med kollegaer, ledelse og forældre.

Som lærer er dit blik rettet mod eleverne, deres faglighed og deres trivsel, og du har evnen til at omsætte din faglighed til gavn for eleverne.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte pædagogisk afdelingsleder for mellemtrinnet Anders Dall på telefon 24 52 22 52.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og forhåndsaftale om løn indgået mellem Dragør Kommune og Kreds 13.

Stillingen er på fuld tid og søges via kommunens rekrutteringssystem: https://www.dragoer.dk/om-kommunen/job-i-dragoer-kommune/soeg-job

Vi skal have ansøgningen senest tirsdag den 25. juni 2024, og samtalerne finder sted i uge 26.

Ansættelsesdatoen 1.8. 2024

Dragør Kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.200 medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over engagerede og kvalificerede kollegaer, der bakker op om vores mål og værdier.

Som medarbejder i Dragør Kommune vil du opleve høj faglighed og et mindst lige så højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen.

Dragør Kommune ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder og religion, etnisk oprindelse eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger i kommunen.

Stillingsbetegnelse
Lærer

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger
St. Magleby Skole

Tiltrædelse
1. august 2024

Ansøgningsfrist
25. juni 2024

Kontaktperson
Anders Dall på telefon 24 52 22 52.

Uddannelse
Lærer

Arbejdsområde
Skole

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Dragør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

St. Magleby Skole, Kirkevej, 2791 Dragør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066498

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet